Skip to content

Sitemap

Van PVE tot werkomschrijving of bestek

Wij beschikken over ruim 20 jaar ervaring met alle disciplines binnen de installatiebranche We beheersen daarom alle fasen van het ontwerpproces van gebouwgebonden installaties. Of het nu gaat om verwarming, koeling, luchtbehandeling of om sanitaire installaties, wij ontwerpen uw systemen van A tot Z. We helpen u bij het bepalen van wat u nu eigenlijk wilt door het Programma van Eisen (PvE) eenduidig uit te werken. Met die uitgangspunten gaan wij aan de slag. En in verschillende ontwerpfasen werken we in nauw contact met u toe naar een definitief technisch ontwerp (DO) in de vorm van schema’s, tekeningen en technische beschrijvingen.

Zodra u akkoord bent met ons DO kunnen wij u ook voorzien van alle documentatie die nodig is om te komen tot een concreet, direct realiseerbaar systeem. Dat betekent dat wij ons technisch ontwerp vertalen naar een bestek en / of naar werkvoorbereiding tekeningen.

Anders dan veel van onze collega installatieadviseurs, zijn wij ook in staat om de complete, elektrotechnische regeltechniek t.a.v. al uw installaties te ontwerpen. Wij realiseren dus een compleet systeem. Daarnaast zijn wij uitstekend op de hoogte van de allernieuwste technieken binnen de verschillende deelgebieden van de installatietechniek.

Neem direct contact met ons op wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van ontwerp van uw installaties.

Diensten

Ontwerp

Ontwerp

Calculatie

Calculatie

Regeltechniek

Regeltechniek

Realisatie en nazorg

Realisatie en nazorg

Installatie onderzoek

Installatie onderzoek

Detachering

Detachering

Bent u overtuigd?

Neem vrijblijvend contact op!