Skip to content

Realisatie en nazorg

Van papier naar praktijk

Onze ontwerpen worden door ons, indien gewenst, uiterst gedetailleerd en praktisch vormgegeven. Maar het blijven slechts systemen met een theoretisch karakter wanneer ze niet daadwerkelijk gebouwd worden. De ontwerp- en realisatiefase (commissioning) kunnen in onze visie niet los van elkaar gezien worden. Praktische bevindingen tijdens de daadwerkelijke bouw en inbedrijfstelling kunnen namelijk vragen om aanpassingen in het ontwerp. Vandaar dat Gorkam ook nadrukkelijk betrokken wil en kan zijn bij de bouw en oplevering van elk systeem. Enkele activiteiten die wij tijdens de commissioning fase voor u kunnen uitvoeren:

  • Controle op correcte werking van de installaties
  • Controle geleverde kwaliteit
  • Beoordeling offertes
  • Begeleiding opdrachtgever

Wij blijven derhalve betrokken bij uw project, van het vertalen van de eisen en wensen van u als onze opdrachtgever tot en met de oplevering van het gebouw. Vanzelfsprekend rapporteren wij op heldere wijze aan u over onze bevindingen in de realisatiefase.

Zodra uw systeem succesvol in werking is gesteld, dient het vraagstuk van beheer en onderhoud zich direct aan. Ook hierin neemt Gorkam u het werk graag uit handen. Wij kunnen onderhoudsplannen met bijbehorende kostenramingen opstellen en toezien op de periodieke uitvoering van het onderhoud.

Neem contact met ons op wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden.

Diensten

Ontwerp

Ontwerp

Calculatie

Calculatie

Regeltechniek

Regeltechniek

Realisatie en nazorg

Realisatie en nazorg

Installatie onderzoek

Installatie onderzoek

Detachering

Detachering

Bent u overtuigd?

Neem vrijblijvend contact op!